Com estalvi de medicaments amb recepta: la salut del CVS us pot estalviar temps, estrès i diners.

29 November, 2022 ,
empty image
empty image

Com estalvi de medicaments amb recepta: la salut del CVS us pot estalviar temps, estrès i diners.

Taula de contingutsSobre com estalviar diners en receptes: Aetna MedicareNo es coneixen fets sobre com estalviar diners en receptes – HAP7 maneres d’estalviar en medicaments a la pandèmia: les coses de l’avinguda Next a saber abans de comprarAlguns detalls coneguts sobre 13 maneres intel·ligents d’estalviar en medicaments amb recepta: diners

Molts medicaments destacats però abans cars s’ofereixen ara genèricament o també de /viagra-soft-sense-recepta venda lliure (OTC); Concentreu-vos a aconseguir aquestes opcions d’estalvi de costos. Popular però barat que ara està equipat a la farmàcia consisteix en: Obteniu més informació sobre la vostra pòlissa d’assegurança. Investigueu el vostre “copay de nivell” al lloc web d’assegurança o truqueu -los i demaneu -los sobre els nivells al vostre pla.

Un munt de plans tenen 10 $, 15 o 25 dòlars de covays per als medicaments genèrics (1a tarifa) o “preferit” (2n nivell), així com fins a 35 dòlars, 50 dòlars o potser 100 $ còpies en fàrmacs de marca, no formulari o no preferits (3r nivell). L’assegurança freqüentment “agradarà” 1 o 2 medicaments específics en un curs de medicaments a causa del fet que poden obtenir -la a un ritme més pressupostari mitjançant arranjaments.

Podeu accedir a la majoria de formularis de medicina empresarial de cobertura d’assegurances als seus llocs. Si encara no esteu segur del que us pot costar un medicament, truqueu al vostre proveïdor d’assegurances i consulteu -vos sobre Copays per a la vostra recepta. El vostre farmacèutic també us pot informar sobre el vostre copay i suggerir quines opcions podríeu tenir si no podeu pagar la recepta.

5 maneres d’estalviar en els medicaments amb recepta – 13NewsNow.com per a principiants

No eviteu la vostra medicació, ja que podeu ajudar -lo. Deixeu que el vostre professional mèdic i el farmacèut.

Com que pagueu un percentatge del preu global, va reduir el preu total, més baixa és la part de coassegurança que pagueu. Ara hi ha molts medicaments disponibles al comptador (OTC): com a exemple, els medicaments de l’acidesa nexium 24 hores o pepcid i la claritina antihistamínica no seedant 24 hores. És possible que la pòlissa d’assegurança no gasti per medicaments OTC, però generalment és més econòmic que pagar un cost complet per a una recepta.

Informeu -vos i utilitzeu si teniu 65 anys o més. Segons la FDA, 5 de cada sis persones de 65 anys i més prenen com a mínim un medicament, i també prop del 50 per cent de tots els gent grans prenen 3 o més medicaments. Això es pot afegir seriosament.

The Buzz On 15 maneres d’estalviar diners en medicaments amb recepta: NewRetirement

Utilitzant el component escollit D Medicare Protection, els copies són freqüentment simplement 5 o 10 dòlars. Podeu unir -vos a l’equip d’assistència de Medicare per fer consultes, compartir punts de vista, així com mantenir -vos al dia amb les notícies més recents. Descobriu més a Medicare. Gov. per a medicaments amb recepta si pagueu el contrari a un copay.

Inspeccioneu les tarifes menys costoses, tot i que, a més., així com les reaccions al·lèrgiques, per la qual cosa és millor mantenir totes les receptes en una farmàcia quan siguin factibles.

Poden subministrar cupons de descompte de copats reduïts o sense cost per a determinats medicaments. A més, podeu parlar amb RX, Ajudeu -vos.

Com estalviar diners en medicaments amb recepta: notícies NBC – Veritats

Deute de la imatge: E-Magineart. Podrien ser articles de marca que encara no tinguin un comú disponible, així que pregunteu al vostre metge si podreu substituir un comú quan sigui necessari.

Leave a comment